Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

YÜREĞİR’İ KALKINDIRAN HERKESİN YANINDAYIZ

YÜREĞİR’İ KALKINDIRAN HERKESİN YANINDAYIZ

YÜREĞİR’İ KALKINDIRAN HERKESİN YANINDAYIZ

BASKAN KOCAISPIR TEKSTIL ATÖLYELERINI ZIYARET ETTI

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ilçede tekstil ve konfeksiyon alanlarinda faaliyet gösteren firmalari ve tekstil atölyelerini ziyaret etti. Yüregir’e katma deger kazandiran, istihdam saglayan isletmelerin her zaman yaninda olduklarini belirten Baskan Kocaispir tekstil isçileri ile de sohbet etti.

Ziyaretler hakkinda konusan Baskan Kocaispir, “Bugün ilçemizde faaliyet gösteren birçok isletmemizi ziyaret ettik. Firmalarimizdan ürünler ve üretimde kullanilan teknolojiler hakkinda bilgi aldik. Yüregir’imizden dünyadaki birçok markaya ihracat yapiliyor olmasi muhtesem. Ayrica yerel istihdamin önemini ve en önemlisi üreten bir toplum olmanin gerekliligini bir kez daha görmüs olduk. Yüregir’imize katma deger kazandiran, istihdam saglayan, ilçemizi kalkindiran isletmelerimizin her zaman yanindayiz.

Ziyaretlerimizde çalisan, alin teri döken emekçi kardeslerimiz ile de bulustuk, selamlastik, sohbet ettik. Bizlerden ilgi ve alakalarini eksik etmeyen firmalarimiza, atölye sahibi kardeslerimize çok tesekkür ediyorum. Yogun çalisma temposundan firsat buldukça benzer ziyaretlerimiz devam edecek” seklinde konustu.

Tepe, Style, Sam, Fettahli, Sura, Akkaya, Tuna, Gökyüzü, Kare Men, By Yakamoz, PSM, MHM, ADS ve EMA tekstil atölyeleri ile Ercan Kumas yöneticileri ziyaretten duyduklari memnuniyeti dile getirdiler



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli